Lunchmeny

Vänga Kvarn

2018

Kvarnens helglunch v. 21

serveras med salladsbuffé, smör & bröd

samt kaffe och dessert

 

Lördag:

Timjanskryddad färsbiff med skogssvampsås och kokt potatis 125:-

 

Söndag:

Mors dagsmiddag

meny

 

Helgens soppa:

Broccolisoppa med kikärtor 95:-

 

 

Personligt, traditionellt, familjärt

Boka gärna på Tel: 033-268143

 

(Menyn med reservation för vissa ändringar)

 

 

 

 

  • KRAV-märkt MJÖL
  • EKOLOGISKT KAFFE/TE.
  • SVENSKT KÖTT
  • FULLSTÄNDIGA RÄTTIGHETER
  • Vi kan oftast erbjuda gluten-, laktosfritt alternativ från Ekhaga Specialbageri i Bredared.

 

 

Kafémeny

För större sällskap

BOKA på tel: 033-26 81 43

 

Smörgåsar och kaffebröd

finns alltid på kaféets ordinarie öppettider

Festmeny

Endast bokningar, sällskap 10 personer eller fler.